Blogga om dina svensktillverkade dörrar och få fler besökare

Om du vill att din blogg, ditt Instagramkonto eller Youtubekanal ska ta fart på riktigt måste du ska ha innehåll som folk verkligen efterfrågar. Söker efter. Det måste både vara intressant och visuellt, då internet är ett väldigt visuellt verktyg. Ett mycket smart och effektivt sätt är att fokusera på något som intresserar väldigt många: dina dörrar. Och sedan göra något extra av det: svensktillverkade innerdörrar. Häng med, så kommer du snart få fler följare än du drömt om.

Satsa på svensktillverkade innerdörrar

Dörrar är väldigt underskattade i inredning. Det finns få saker som kan ge ett hus en så skön karaktär som just dörrar och fönster. Dörrar och fönster visar husets eller lägenhetens själ, skulle man kunna säga. De berättar lite grann om vem du är och vilken stil som du gillar. Särskilt innedörrar. Det spelar faktiskt ingen roll vad du bloggar om, du kan få in ämnet dörrar i alla fall. Nästan alla bryr sig om sin bostad och tycker att “förändring” från något alldagligt till vackert är intressant. På grund av klimatförändringarna växer också intresset att använda svenskt material och köpa saker tillverkade i Sverige. Vad känns bäst? Dörrar som tillverkats i Asien och som fraktats världen över eller dörrar tillverkade av svenska trän i Sverige? Svaret är enkelt. Det finns många innedörrar att välja mellan: med eller utan speglar (alltså en träram på själva dörren), pardörrar med och utan glas och lättare dörrar som passar storfamiljen. Du köper dina svensktillverkade pardörrar och andra innedörrar hos GKDoor som erbjuder massiva dörrar i både furu, ek och målat i högsta kvalitet. Varför inte satsa på ett par snygga skjutdörrar till vardagsrummet?

Så växer bloggen

Titta igenom din bostad eller sommarstuga. Vilka dörrar behöver bytas ut? Se till att skapa ett momentum över bloggen: skriv om det, ta bilder och låt dina följare vara med på resan. Om du köper dörrarna idag, så kan du ju skriva ett inlägg om ditt projekt redan i morgon. För att få många följare är det viktigt att du dels tar snygga bilder, dels förklarar varför du valde just de dörrarna och hur de passar ihop med erat vardagsliv eller stil. Du väljer ett par pardörrar med glas in till vardagsrummet: för att du både kan stänga till dörren när tonåringarna ser film, samtidigt som det finns en slags kontakt mellan er eftersom dörrarna har glas. Eller så har du glasfönster för att få mer ljus i bostaden. Tänk också på att skapa riktigt bra rubriker, så att ditt köp av svensktillverkade innerdörrar ger svar på de frågor som andra som vill fixa till sina hem söker svar på när de surfar.