Största teknikbloggarna i världen

Det finns många stora och populära teknikbloggar. Intresset för teknik och hur saker fungerar är ett intresse över hela världen. Den teknologiska utvecklingen sker i rasande takt och samhället formas konstant av av tekniska framsteg och innovationer. Dagens digitala användare ställer högre krav på såväl företag som organisationer. Därför spelar bloggar en viktig roll inom denna kategori. Teknikbloggarna representerar en källa av information där teknisk utveckling, recensioner av diverse tekniska prylar, nya tech startups och mycket mer diskuteras.

TechCrunch

TechCrunch är en extremt framgångsrik amerikansk blogg som främst lyfter nyheter inom teknologi, startups och nya produkter. Den startades år 2005 av Michael Arrington och Keith Teare och köptes av AOL år 2010. Techcrunch var en pionjär inom teknikbloggande och är idag en av de största bloggarna i världen.

Macrumors

Macrumors är en blogg som bevakar nyheter, rapporter och skvaller om allt som berör Mac och Apple. Bloggen lanserades år 2000 av Arnold Kim som fortfarande äger bloggen. Över en miljon personer är registrerade som medlemmar.

Engadget

Engadget är en teknikblogg som fokuserar på nyheter och recensioner av prylar och teknik. Den består av tio olika bloggar varav fyra av dessa är på engelska och de resterande sex är på andra språk. Den grundades av Peter Rojas år 2005 och köptes av AOL år 2005.